• Delmac Instruments
  • Delmac Instruments
  • Delmac Instruments

Εταιρικά Νέα

 

(10/06/2008) Η DELMAC αντιπρόσωπος της METTLER-TOLEDO.

 

Η "DELMAC INSTRUMENTS" αντιπρόσωπος της "METTLER-TOLEDO".

Από 09/06/2008 η DELMAC είναι επίσημα πλέον αντιπρόσωπος της METTLER-TOLEDO (MT). Μετά από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις και λεπτομερείς διαδικασίες η εταιρεία μας επελέγη λόγω της υπεύθυνης και αξιόπιστης πορείας της στο χώρο της ηλεκτρονικής ζύγισης καθώς επίσης και λόγω της τεχνογνωσίας της. Απώτερος σκοπός των δύο εταιρειών με την συνεργασία αυτή, είναι η MT να πάρει την θέση που της αξίζει στην Ελληνική αγορά και η DELMAC να μπει δυναμικά στην αγορά των ηλεκτρονικών ζυγών εκδόσεως ετικέτας, με αξιόπιστες λύσεις και υπηρεσίες συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της.

Η νέα σειρά ζυγών έκδοσης ετικέτας “bPro” της MT, που θα πλαισιώσει το αρχικό στάδιο της συνεργασίας, είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει ο χώρος της ηλεκτρονικής ζύγισης και συνδυάζει την απόλυτη γερμανική ποιότητα και τεχνολογία με το εξελιγμένο design και την εργονομία.

Η σειρά bPro διαθέτει μοντέλα υψηλών επιδόσεων με μεγάλη δυνατότητα αναβάθμισης, ακόμη και μετά τη αγορά από τον τελικό χρήστη και σε τιμές καλύτερες από αυτές των ανταγωνιστικών ζυγών.

Η εξαιρετική αυτή σειρά ηλεκτρονικών ζυγών θα σφραγίζεται στην Ελλάδα με την εγγύηση των μεγαλύτερων ονομάτων του χώρου :

1. METTLER-TOLEDO ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών ζυγών παγκοσμίως με ασύγκριτη ποιότητα και τεχνογνωσία και

 2. DELMAC INSTRUMENTS ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών ζυγών στην Ελλάδα με άρτια γνώση της ηλεκτρονικής ζύγισης και απόλυτη ποιότητα στις μετά τη πώληση υπηρεσίες και service.

Η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας μας εγγυάται την σωστή τεχνική υποστήριξη των προϊόντων της MT και μετά την πώληση, γεγονός που ισχύει για όλα τα προϊόντα μας, εδώ και δύο δεκαετίες.

<<  Επιστροφή

 
Περιοχή Μελών