• Delmac Instruments
  • Delmac Instruments
  • Delmac Instruments

Εταιρικά Νέα

 

Ταμειακή μηχανή για λαϊκές αγορες RBS-MERCATO (30/06/2010)

Η νέα ταμειακή μηχανή RBS-MERCATO, είναι ιδανική για λαϊκές αγορές και μπορεί να συνδεθεί με την ζυγαριά DELMAC DS100L, επίσης για λαϊκές αγορές.

Συγκεκριμένα, η ταμειακή μηχανή διαθέτει εσωτερική μπαταρία κατ’ ελάχιστων 600 αποδείξεων και είναι ειδικά κατασκευασμένη για το δύσκολο περιβάλλων των λαϊκών αγορών. Είναι προστατευμένη από σκόνες και υγρασία και διαθέτει το σύστημα easy load , για εύκολη φόρτωση του χαρτιού. Διαθέτει θερμικό εκτυπωτή υψηλής ταχύτητας με μέγεθος χαρτιού 38 χιλ.

Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η σύνδεση της με τον ζυγό λαϊκών αγορών DELMAC DS100L. Όταν η ταμειακή μηχανή είναι συνδεμένη με τον ζυγό, τότε ο χειριστής χειρίζεται μόνο την ζυγαριά, όπως έκανε μέχρι τώρα. Ο ζυγός θα αναλάβει αυτόματα την έκδοση της απόδειξη με τα ζυγιζόμενα είδη και το κλείσιμό της, χωρίς ο χειριστής να πατήσει κάποιο πλήκτρο της ταμειακής μηχανής.

Αυτό σημαίνει για το χειριστή ότι δεν χρειάζεται να κάνει διπλή δουλειά, χτυπώντας τα είδη στην ζυγαριά και μετά στην ταμειακή μηχανή και έτσι κερδίζει χρόνο και αποφεύγει τα λάθη.

 

<<  Επιστροφή

 
Περιοχή Μελών